7igri.com

Детски

Зарадвай маймунката Шоколад

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Зарадвай маймунката
Зарадвай маймунката Приказки 2
Зарадвай маймунката Оцеляване
Зарадвай маймунката Бягство
Зарадвай маймунката Приключение
Зарадвай маймунката 3
Зарадвай маймунката Талисман
Зарадвай маймунката Коледа
Зарадвай маймунката 6
Зарадвай маймунката Северния полюс
Зарадвай маймунката Леприкони
Зарадвай маймунката Коледно време
Зарадвай маймунката Бягство от кабината
Зарадвай маймунката Поражение
Зарадвай маймунката Приказки
Зарадвай маймунката Хелоуин
Зарадвай маймунката 2
Зарадвай маймунката Сърца

Зарадвай маймунката Шоколад

Малката маймунка е на приключение в кралство, известно с неговия вкусен шоколад. Помогни на маймунката да намери различни предмети, следвай подзказките в играта иреши логическите задачи. Намери скрития шоколад и го дай на принцесата, за да зарадваш нея и маймунката.

Мишката за игра.

Зарадвай маймунката Шоколад е игра в категория Детски. Играта е играна 508 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020