7igri.com

Извънземни игри

Не идвам с мир

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Бен 10 Дуел на дупликатите
Извънземен изследовател
Обратно на Земята
НЛО мания
Замрази ме
Юникити спасява кралството
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Извънземен транспортьор
Хобо 5 Битка в космоса
Извънземните бързат за вкъщи
Бедното извънземно
Момче огън и момиче вода Горския храм
Супер Марио Флаш
Момче огън и момиче вода 2 Храма на светлината
Адам и Ева Давай
Леденото кралство Надпревара

Не идвам с мир

Хората са пленили космическия кораб на извънземното и сега извънземното е разгневено. Помогни на извънземното да си върне кораба и елиминирай всички, които стоят на твоя път.

Стрелките за движение,
C за скок,
X за стрелба,
стрелка нагоре за стрелба нагоре.

Не идвам с мир е игра в категория Извънземни игри. Играта е играна 205 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020