Гласувай: 
 55 (1 глас)
Супер Марио Флаш
Време за приключения гора
Супер Марио 63
Бен 10 бързо бягство
Супер Марио Специално издание
Зомби подземие 2
Без сянка
Аз съм нинджата
Вампир вегетарианец
Червена топка
Супер воден герой
Червена топка 4 Издание 3
Зомби подземие
Алчността на убиецa
Червена топка 4 Издание 2
Ацтекски тотеми
Супер Марио Флаш 2
Червена топка 4

Фоузи и Фред

Фроузи и Фред трбява да намерят липсващите парчета от пъзела, които ще ги отведат до откраднатия бонбон. Премини по платформите в играта и стигни до изхода, докато сабираш много бонбони в тази онлайн игра.

Стрелките за движение.

Фоузи и Фред е игра в категория Игри с платформи. Играта е играна 130 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020