Гласувай: 
 55 (1 глас)
Супер Марио Флаш
Време за приключения гора
Супер Марио 63
Червена топка 4 Издание 3
Фоузи и Фред
Ацтекски тотеми
Супер Марио Специално издание
Зомби подземие 2
Надолу е нагоре
Червена топка
Супер воден герой
Бен 10 бързо бягство
Зомби подземие
Без сянка
Аз съм нинджата
Алчността на убиецa
Червена топка 4 Издание 2
Супер Марио Флаш 2

Пурбaлдс

Скачай по платформите и преведи всички духчета до изхода в играта. Внимавай да не попаднеш в някой от капаните и се опитай да събереш всички звезди за бонус точки.

Стрелките за движение.

Пурбaлдс е игра в категория Игри с платформи. Играта е играна 143 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020