7igri.com

За момичета

Калинката Обличане

Гласувай: 
 3.85 (18 гласа)
Калинката Маскарад
Калинката Флирт в сауната
Калинката Книга за оцветяване
Черният котарак спасява Калинката
Калинката Романтична годишнина
Калинката Създател на герои
На пазар Модели за сватба
Принцеси подготовка за Великден
Елза и Ана Парти на яхтата
Елза и Лейдибъг в колежа
Калинката Дизайн на обувки
Калинката Флирт на кино
Калинката Разлики
Мега чудесата Калинката
Елза Създател на кукли
Наследниците Салон за прически
Наследниците Обличане
Ледени сестри Обличане

Калинката Обличане

Калинката има нужда да се облече с нова удобна дегизировка за нейните тайни мисии. Прегледай опциите в играта и облечи Калинката от Мега чудесата на Калинката и Черния котарак.

Мишката за игра.

Калинката Обличане е игра в категория За момичета. Играта е играна 5117 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020