7igri.com

Нинджа игри

Аз съм нинджата

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Магнитна нинджа
Зарадвай маймунката Нинджи
Зарадвай маймунката Нинджа лов
Нинджа форми
Нинджа на пружина
Нинджа бояджия 2
Катерача
Супер Марио Флаш
Време за приключения гора
Зарадвай маймунката Нинджи 2
Тренировка за нинджи
Нинджите никога не умират
Нинджа на пружина 2
Летяща нинджа
Нинджа бояджия
Никелодеон летни спортове
Червена топка
Супер воден герой

Аз съм нинджата

Време е да станеш нинжда и да минеш една сериозна тренировка. Намери пътя до изходната врата в играта, като избягваш смъртоносни опасности.

Стрелките за движение.

Аз съм нинджата е игра в категория Нинджа игри. Играта е играна 165 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020