7igri.com

Състезания

Луди състезатели 2

Гласувай: 
 4.55 (2 гласа)
Луди състезатели
Страйк боулинг
Гъмбол Кошмар в Елмор
СпонджБоб съкровище
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Черният котарак спасява Калинката
Време за приключения Елементи
Мега чудесата Калинката
Принцеса Бътърфлай срещу Подземията на злото
Уинкс клуб Блумикс битка
Юникити спасява кралството
Ябълко и Луки Спаси котката
Замръзналото кралство Пъзел
Гъмбол Трофей предизвикателство
Калинката Разлики
Леденото кралство Надпревара
Мисия до Монте Макабре
Виктор и Валентино Чудовища в килера

Луди състезатели 2

Състезавай се с твоята кола срещу лудите състезатели, които имат различни интересни коли. Спечели всички състезания и изпълни мисиите в нивата от играта. Можеш да закупуваш нови коли от гаража и да подобряваш техните характеристики.

Стрелките за управление на колата,
Z за използване на нитро,
X за използване на оръжие,
C за скок.

Луди състезатели 2 е игра в категория Състезания. Играта е играна 304 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020