7igri.com

Аркадни

Кучета в космоса 2

Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Кучета в космоса
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Момче огън и момиче вода 2 Храма на светлината
Момче огън и момиче вода Горсия храм 2
Зомби братя
Зомби подземие
Прибери овцете 2 Загубени в космоса
Зомби подземие 2
Фиъс и Мор
Момче огън и момиче вода Горския храм
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Момче огън и момиче вода 4 Кристалния храм
Хамали крадци 2
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
Джим обича Мари 2
Джим обича Мари
Дино дом

Кучета в космоса 2

Кучетата са отново на мисия на Луната, за нови вълнуващи приключения. Използвай уменията на кучетата и премини през всички препятсвия в играта, за заведеш кучетата обратно вкъщи. Голямото куче може да бута предмети, малкото може да скача и да стига до трудно достъпни места.

W, A, S и D за движение,
tab за превключване на управлението между кучетата,
space за действие.

Кучета в космоса 2 е игра в категория Аркадни. Играта е играна 391 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020