7igri.com

Морски шах игри

Стратегически морски шах

Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Шах за двама
Монополи войни на пари
Монополи
Табла
Магически камъни 4 Сенчесто преследване
Битка с викинги
Кралска атака
Прокълнато съкровище 2
Щедростта на Флаш
Табла в мрежа
Шах флаг
Герои и руни
Лесен шах
Защита с играчки
Кралска атака 2 Граници
Белот в мрежа
Агенция по защита от зомбита
Вековна война 2

Стратегически морски шах

Играй морски шах в няколко игри едновременно и спечели колкото може повече от тях. Крайната цел в играта е да направиш линия на голямото поле.

Мишката за игра.

Стратегически морски шах е игра в категория Морски шах игри. Играта е играна 535 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020