7igri.com

Игри с комбиниране

1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа

Гласувай: 
 3.45 (10 гласа)
1001 арабски нощи
Обратно в страната на бонбоните
Падащи думи
Мраморни топчета
Ерата на Япония
Приказките на Тератос
Силни дуспи
Калинката Разлики
Наследниците Островът на изгубените
Сой Луна Пукане на кънки
Бонбонени загадки
Римски пъзел
Бедното извънземно
2048 бонбонени камъни
Замръзналото приключение на Ана
Наследниците Обличане
Принцеса Бътърфлай срещу Подземията на злото
Умни балончета

1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа

Играй с Аладин и вълшебната лампа в 1001 арабски нощи и комбинирай елементите, за да събереш всички специални предмети в играта. Премахни елементите под специалните предмети и ги остави да паднат, за да можеш да ги събереш.

Мишката за игра.

1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа е игра в категория Игри с комбиниране. Играта е играна 5154 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020