топ игри
любими
играни

7igri.com

Игри с комбиниране

1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа

Гласувай: 
 3.15 (8 гласа)
1001 арабски нощи
Римски пъзел
2048 бонбонени камъни
Мраморни топчета
Бедното извънземно
Наследниците Парти на покрива
Калинката Книга за оцветяване
Червена топка Завинаги
Зомбита на пътя
Сой Луна Пукане на кънки
Ерата на Япония
Замръзналото приключение на Ана
Приказките на Тератос
Отборът на Барби
Умни балончета
Калинката Създател на герои
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Защита с играчки

1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа

Играй с Аладин и вълшебната лампа в 1001 арабски нощи и комбинирай елементите, за да събереш всички специални предмети в играта. Премахни елементите под специалните предмети и ги остави да паднат, за да можеш да ги събереш.

Мишката за игра.

1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа е игра в категория Игри с комбиниране. Играта е играна 4807 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020