7igri.com

Игри с комбиниране

1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа

Гласувай: 
 3.35 (13 гласа)
1001 арабски нощи
Сой Луна Пукане на кънки
Бонбонени загадки
Ерата на Япония
2048 бонбонени камъни
Бедното извънземно
Великденско парти за принцеси
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Опасният Хенри Опасни изпитания
Падащи думи
Обратно в страната на бонбоните
Римски пъзел
Замръзналото приключение на Ана
Мраморни топчета
Приказките на Тератос
Умни балончета
Къщата на Шумникови Анимационен създател
Уинкс клуб Блумикс битка

1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа

Играй с Аладин и вълшебната лампа в 1001 арабски нощи и комбинирай елементите, за да събереш всички специални предмети в играта. Премахни елементите под специалните предмети и ги остави да паднат, за да можеш да ги събереш.

Мишката за игра.

1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа е игра в категория Игри с комбиниране. Играта е играна 8496 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021