7igri.com

Батман игри

Батман Ледена епоха

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Батман Мистерията Батуомън
Принцеси в стила на Марвел
Спайдермен Железния паяк
Железния човек
Облечи Сейлър Муун
Гъмбол Кошмар в Елмор
Супер Марио Флаш
Момче огън и момиче вода Горския храм
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Черният котарак спасява Калинката
Бен 10 Дуел на дупликатите
Бен 10 бързо бягство
Принцеси в Марвел стил
Юникити спасява кралството
Ябълко и Луки Спаси котката
Квадратна птица
СпонджБоб съкровище
Кои са твоите най-добри Картун Нетуърк приятели

Батман Ледена епоха

Някой е манипулирал метеорологичната обстановка в Готъм и Батман трябва да се намеси, за да спаси града от нова Ледена епоха. Играй с Батман и победи Мистър Фрийз и неговите подчинени войници в играта.

Стрелките за движение,
ctrl за удар,
space за използване на въжето за изкачване, на мястото, където има лампа на тавана.

Батман Ледена епоха е игра в категория Батман игри. Играта е играна 324 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020