7igri.com

Аркадни

Супер Марио Флаш

Гласувай: 
 4.65 (6 гласа)
Супер Марио Флаш 2
Супер Марио Специално издание
Убий водопроводчика 2
Момче огън и момиче вода 2 Храма на светлината
Света на Уинкс
Мега чудесата Калинката
Момче огън и момиче вода Горския храм
Юникити спасява кралството
Кои са твоите най-добри Картун Нетуърк приятели
Супер Марио 63
Марио бомбермен
Убий водопроводчика
Рицарско съкровище
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Опасният Хенри Опасни изпитания
Леденото кралство Надпревара
Ябълко и Луки Спаси котката
Агент Пи Бунтовник шпионин

Супер Марио Флаш

Играй със Супер Марио или Луиджи и премини всички опасности в играта, за да спасиш принцесата. Събирай монетите в играта и използвай силата на гъбите.

Стрелките за движение,
space за стрелба,
мишката за избор опциите от менюто.

Супер Марио Флаш е игра в категория Аркадни. Играта е играна 1620 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021