топ игри
любими
играни

7igri.com

Игри с котки

Коте с базука

Гласувай: 
 55 (4 гласа)
Галактически котки
Коте пътува по света Алпийски езера
Котки и риби
Коте пътува в Европа
Котешки гранули
Коте пътува в Африка
Котки в атака
Коте на люлка
Убийствен рикошет 3 Нива
Коте пътува по света
Котки и риби 2 Бягство от цирка
Коте пътува в Азия
Кошмар с дъвки в Елмор
Коте Моте
Приказка с два цвята
Лапа лапа мяу
Убийствен рикошет 4
Убийствен рикошет 3

Коте с базука

Стреляй с базуката и помогни на котето да елиминира всички зомбита и да спаси планетата. Използвай рикошетите на снарядите, за да улучиш всички цели в играта. Бутни дървените сандъци, за да елиминираш чудовищата, които не се влияят от твоето оръжие.

Мишката за стрелба.

Коте с базука е игра в категория Игри с котки. Играта е играна 757 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020