Гласувай: 
 55 (1 глас)
Фризъл Фраз 5
Фризъл Фраз 3
Фризъл Фраз 2
Червена топка
Амиго Панчо 8
Амиго Панчо 7
Червена топка 4 Издание 3
Амиго Панчо 5
Глава и топка
Фризъл Фраз
Фризъл Фраз 4
Червена топка Завинаги
Пукни балоните 2
Пукни балоните
Синчо
Топки в завода 2
Червена топка 4 Издание 2
Червена топка 2

Фризъл Фраз 6

Изследвай подводния свят с Фризъл Фраз и спаси неговите малки приятели. Вземи ключовете и отвори вратите по пътя.

Стрелките за управление на топката.

Фризъл Фраз 6 е игра в категория Фризъл фраз игри. Играта е играна 995 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020