7igri.com

Логически

Амиго Панчо 7

Гласувай: 
 1.55 (2 гласа)
Амиго Панчо 8
Амиго Панчо 6
Амиго Панчо 3
Амиго Панчо 2
Пукни балоните
Лош сладолед 2
Бонбонени загадки
Умни балончета
Замръзналото кралство Пъзел
Амиго Панчо 5
Амиго Панчо 4
Амиго Панчо
Пукни балоните 2
Нека вали
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Лош сладолед 3
Римски пъзел

Амиго Панчо 7

Помогни на Амиго Панчо да избяга от Египетските пирамиди с помощта на неговите любими балони. Използвай обектите на екрана, за да предпазиш балоните от опасностите по пътя. Стигни горната част на екрана във всяко едно ниво от играта.

Мишката за премахване и използване на предмети, които могат да ти помогнат,
натисни Панчо, за да го задвижиш или спреш.

Амиго Панчо 7 е игра в категория Логически. Играта е играна 544 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020