Гласувай: 
 4.35 (6 гласа)
Шерлок Холмс 2
Снежен ден
Шерлок Холмс Убийство в магазина за чай
Приключенията на енота
Пълна луна
Приключения с Франк
Злият камък
Зарадвай маймунката Покер
Тролфейс приключение Ужас
Избягай от пекарната
Робо тробо
Котка фараон
Обратно на Земята
Приключения с Франк 3
Приключения с Франк 4
Приключения с Франк 2
Тролфейс приключение Ужас 2
Адам и Ева Астронавт

Бягството на Катя

Катя е попаднала в капан в древна египетска гробница и има нужда от твоята помощ, за да избяга. Помогни на Катя да намери изход от гробницата, като взаимодействаш с предметите и решиш логическите загадки в тази приключенска играта.

Мишката за игра.

Бягството на Катя е игра в категория Игри с посочване и щракване. Играта е играна 608 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020