Гласувай: 
 3.45 (5 гласа)
Хамали крадци
Зомби подземие
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
Джим обича Мари 2
Джим обича Мари
Друг живот 2
Кучета в космоса
Друг живот
Огнен и леден елф
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Зомби братя
Прибери овцете 2 Загубени в космоса
Зомби подземие 2
Дино дом
Кучета в космоса 2
Фиъс и Мор
Магарето Шон
Приказка с два цвята

Хамали крадци 2

Използвай съдействието между двамата братя хамали крадци и им помогни да измъкнат баща си от затвора. Събери парите във всяко едно ниво от играта, за да спечелиш допълнителен брой точки.

Стрелките за движение на единия крадец,
W, A, S и D за движение на втория крадец.

Хамали крадци 2 е игра в категория Игри със съдействие. Играта е играна 1888 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020