7igri.com

Игри с пилета

Клаконавти

Гласувай: 
 35 (2 гласа)
Пет нации
Войни на тетрадка Космос
Извънземен изследовател
Войни на тетрадка 3 Продължение
НЛО мания
Войни на тетрадка 2
Звездна навигация
Галактически котки
Пилот на самолет
Космическо приключение до Марс
Войни на тетрадка 3
Двоен взрив
Войни на тетрадка
Хеликоптер

Клаконавти

Играй с пилето и му помогни да събере своите яйца в космоса и да стигне до ракетата, за да може да се прибере вкъщи.

Мишката за игра.

Клаконавти е игра в категория Игри с пилета. Играта е играна 388 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020