7igri.com

Математически игри

Сумирай пътеките

Гласувай: 
 25 (2 гласа)
Умни балончета
Лош сладолед 3
Римски пъзел
Търсене на думи Снимки
Опасният Хенри Престъпления във времето
Сой Луна Пукане на кънки
Обратно в страната на бонбоните
Плъзни калмара
Убийствен рикошет Нива
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Лош сладолед 2
Прибери овцете
Никелодеон блок парти
Падащи думи
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Зума с маите
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
Блок парти Геймърки

Сумирай пътеките

Сумирай поредица от числа в пътека и формирай сума, която е равна на началното число.

Мишката за сумиране на числата.

Сумирай пътеките е игра в категория Математически игри. Играта е играна 553 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021