7igri.com

Игри с роботи

Правилият път

Гласувай: 
 05 (0 гласа)
Три робота
ТНТ роботи
Преобръщане
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Умни балончета
Замръзналото кралство Пъзел
Лош сладолед
Бонбони балончета
Рoботите не могат да скачат
Стоманена опасност
Робо тробо
Бонбонени загадки
Лош сладолед 2
Лош сладолед 3
Римски пъзел
Опасният Хенри Престъпления във времето
Черният котарак спасява Калинката

Правилият път

Роботът може да се движи само напред или надясно и има нужда от допълнителни обекти на полето, които да му помогнат да стигне до изхода в играта. Постави наличните обекти на правилните места и помогни на робота да намери правилния път.

Мишката за поставяне на обектите.

Правилият път е игра в категория Игри с роботи. Играта е играна 440 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020