топ игри
любими
играни

7igri.com

Зомби игри

Немъртво бягство

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Зомбита на пътя
Зомби подземие 2
Мозък на въже
Коте с базука
Търкалящи се топки 3
Кървавия Хари
Зомби без глава 2
Трябва ми мозък Нива
Зомби без глава
Агенция по защита от зомбита
Похода на зомбитата
Зомби подземие
Растения срещу зомбита
Картонени глави За двама
Зомби братя
Подземни зомбита
Търкалящи се топки
Бомбата на любовта

Немъртво бягство

В града е плъзнал вирус, който е превърнал хората в зомбита, всички разчитат на теб да спреш заразата и да спасиш града. Избягвай препятсвията по пътя и стреляй, за да елиминираш всички зомбита, събирай монети и различни бонуси.

Мишката за движение.

Немъртво бягство е игра в категория Зомби игри. Играта е играна 445 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020