7igri.com

Игри с рицари

Хитър рицар

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Щедростта на Флаш
Герой на един екран
Спящи красавици
Изгубен рицар
Доблестен рицар
Лош сладолед 3
Немъртво бягство
Тичай овенче
Звездна навигация
Плъзгащ се рицар
Откраднат меч
Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие
Рицарско съкровище
Лош сладолед 2
Замръзналото приключение на Ана
Вампир вегетарианец
Въздушна раница 2 Коледа
Коло топка 2 Нива

Хитър рицар

Събирай бонусите с хитрия рицар и избягвай противниците на полето. С всеки събран бонус се появява по един нов противник. Можеш да използваш различни бонуси за елиминиране на противниците в играта.

Играч 1

Стрелките за движение.

Играч 2

W, A, S и D за движение.

Хитър рицар е игра в категория Игри с рицари. Играта е играна 381 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020