7igri.com

Игри с риби

Трикове с риба

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Котки и риби
Моби Дик 2
Изяж рибите
Котки и риби 2 Бягство от цирка
Нахрани ни 6 Изгубения остров
Нахрани ни 5
Нахрани ни 3
Нахрани ни
Лош сладолед 3
Моби Дик
Нахрани ни 7 Пирати
Рибарката
Нахрани ни Весел
Нахрани ни 4
Нахрани ни 4 Коледна версия
Нахрани ни 2
Лош сладолед 2
Замръзналото приключение на Ана

Трикове с риба

Скачай с рибата във въздуха над водата и изпълнявай различни трикове, докато събираш перлите и звездите. Избирай точната траектория при всеки скок, понеже имаш ограничен брой опити във всяко едно ниво от играта.

Мишката за изстрелване на рибата.

Трикове с риба е игра в категория Игри с риби. Играта е играна 334 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020