7igri.com

Извънземни игри

Бедното извънземно

Гласувай: 
 05 (0 гласа)
Бен 10 Дуел на дупликатите
Извънземен изследовател
Обратно на Земята
НЛО мания
Не идвам с мир
Ерата на Япония
1001 арабски нощи
Приказките на Тератос
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Извънземен транспортьор
Хобо 5 Битка в космоса
Извънземните бързат за вкъщи
Замрази ме
Римски пъзел
Замръзналото приключение на Ана
2048 бонбонени камъни
Мраморни топчета
Бонбонени загадки

Бедното извънземно

Бедното извънземно е пленено от примитивно племе и има нужда от помощ за да избяга. Комбинирай елементите по три еднакви в ред или колона и изчисти маркираните полета в играта.

Мишката за игра.

Бедното извънземно е игра в категория Извънземни игри. Играта е играна 470 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020