7igri.com

Екшън

Стрелба със Симпсън

Гласувай: 
 4.25 (4 гласа)
Убийствен рикошет 4
Бен 10 Дуел на дупликатите
Убийствен рикошет 3
Тухли 2
Контра терористи
Галактически котки
Най-издирваният бандит
Тухли
Каубои срещу извънземни
Разруши замъка Нива
Убийствен рикошет 3 Нива
Убийствен рикошет 2
Коте с базука
Разруши замъка Приключения
Железния човек
Разруши замъка 2 Нива
Коледни снежни топки
Кървавия Хари

Стрелба със Симпсън

Играй с Барт от семейство Симпсън и стреляй с водната пушка по всички противници, които го тормозят в училище.

Стрелките за движение,
S за стрелба,
A за използване на ножа,
R за рестарт.

Стрелба със Симпсън е игра в категория Екшън. Играта е играна 640 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020