7igri.com

Аркадни

Морски съкровища

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Подводница
Герой в океана
Космическо приключение до Марс
Стоманена опасност
Война на сал
Герой с количка за пазар 3
Коло топка 2 Нива
Нахрани ни 6 Изгубения остров
Война на сал 2
Герой в океана 2
Най-издирваният бандит
Командир на батальон 2
Цветни танкове
Ренегат състезание
Герой с количка за пазар
Нахрани ни 7 Пирати
Командир на батальон
Банда герои

Морски съкровища

Играй с кораба и подводницата и обикаляй островите и дълбините на моретата в търсене на безценни съкровища. Пази се от опасните обитатели на морето и се връщай с подводницата до кораба периодично, за да презареждаш. Събирай злато и го използвай за закупуване на подобрения за твоята подводница, така че да може да влизаш по-надълбоко и да стоиш по-дълго в морето. Крайната цел в играта е да събереш всички съкровища, за целта трябва да намериш карта на моретата, която ще ти помогне да го направиш, и да закупиш всички подобрения за твоята подводница.

Използвай стрелките за движение,
space за пускане и прибиране на подводницата,
I за преглед на инвентара,
A за взимане на съкровище, за прехвърляне в друг океан или за купуване,
enter за влизане в селише.

Морски съкровища е игра в категория Аркадни. Играта е играна 786 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020