7igri.com

Игри с комбиниране

Ерата на Япония

Гласувай: 
 35 (3 гласа)
Римски пъзел
1001 арабски нощи
Приказките на Тератос
Бедното извънземно
Бонбонени загадки
Падащи думи
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Умни балончета
Замръзналото кралство Пъзел
Замръзналото приключение на Ана
2048 бонбонени камъни
Мраморни топчета
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Сой Луна Пукане на кънки
Обратно в страната на бонбоните
Лош сладолед 2
Лош сладолед 3
Лош сладолед

Ерата на Япония

В играта ерата на Япония трябва да комбинираш елементите по три или пвоече в ред, за да ги изчистиш. Нивата са в японски стил, всяко едно от които е декорирано според различните годишни сезони. Изчисти всички маркирани полета, за да минеш нивото от играта. Можеш да играеш в два различни режима - аркаден и пъзел.

Мишката за смяна местата на елементите.

Ерата на Япония е игра в категория Игри с комбиниране. Играта е играна 1316 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020