топ игри
любими
играни

7igri.com

Миньор игри

Златна треска

Гласувай: 
 45 (2 гласа)
Златен удар в мината
Момче огън и момиче вода в горсия храм 2
Момче огън и момиче вода в кристалния храм
Зомбита на пътя
Момче огън и момиче вода в храма на светлината
Фризъл Фраз 6
Герой готвач
Дракула Франкенщайн и Ко
Докосни балончетата
Момче огън и момиче вода в горския храм
Червена топка Завинаги
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Момче огън и момиче вода в ледения храм
Пещерен човек на лов
Мега чудесата Калинката
Обратно гмуркане 3D
Дисни герои на пътешествие
Докосни балончетата 3

Златна треска

Играй с миньорите и събери колкото може повече злато от земните недра. Можеш да играеш играта в режим за един играч или в игра за двама играчи.

Играч 1

Стрелките за игра.

Играч 2

W, A, S и D за игра.

Златна треска е игра в категория Миньор игри. Играта е играна 991 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020