7igri.com

Миньор игри

Златна треска

Гласувай: 
 45 (2 гласа)
Златен удар в мината
Момче огън и момиче вода Горския храм
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Юникити спасява кралството
Кои са твоите най-добри Картун Нетуърк приятели
Ябълко и Луки Спаси котката
Квадратна птица
Момче огън и момиче вода Горсия храм 2
Докосни балончетата
Наследниците Островът на изгубените
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Момче огън и момиче вода 2 Храма на светлината
Момче огън и момиче вода 4 Кристалния храм
Леденото кралство Надпревара
Мега чудесата Калинката
Бизаардварк Стани популярен
Време за приключения Елементи

Златна треска

Играй с миньорите и събери колкото може повече злато от земните недра. Можеш да играеш играта в режим за един играч или в игра за двама играчи.

Играч 1

Стрелките за игра.

Играч 2

W, A, S и D за игра.

Златна треска е игра в категория Миньор игри. Играта е играна 999 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020