Гласувай: 
 4.25 (4 гласа)
Камион в града
Дрифт състезатели 3D
Нитро маниаци
Рискован дрифт 3D
Уийли 7 Детектив
4x4 футбол
Дрифт на червено 2
Дрифт състезатели 2
Уийли 5 Армагедон
Дрифт надпревара 3D
Уийли 8 Извънземни
Пътя на гангстера
Луди състезатели 2
Уийли 6 Приказка
Гризач на състезание
Дрифт състезатели
Луд паркинг
Уийли 4 Пътуване във времето

Луд камион

Подобрявай своя чудовищен камион и се състезавай с другите камиони, за да спечелиш състезанието в четири различни свята.

Стрелките за управление на камиона.

Луд камион е игра в категория Игри с камиони. Играта е играна 1419 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020