7igri.com

Игри с комбиниране

2048 бонбонени камъни

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Римски пъзел
Замръзналото приключение на Ана
Приказките на Тератос
Бедното извънземно
Бонбонени загадки
Падащи думи
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Умни балончета
Замръзналото кралство Пъзел
Ерата на Япония
1001 арабски нощи
Мраморни топчета
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Сой Луна Пукане на кънки
Обратно в страната на бонбоните
Лош сладолед 2
Лош сладолед 3
Лош сладолед

2048 бонбонени камъни

Мести бонбоните на полето и ги комбинирай по три или повече еднакви в ред или колона, за да ги изчистиш. Във всяко едно ниво от играта трябва да премахнеш определен брой бонбони, за да продължиш напред.

Стрелките за местене на камъните.

2048 бонбонени камъни е игра в категория Игри с комбиниране. Играта е играна 842 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020