7igri.com

Игри с комбиниране

Приказките на Тератос

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Римски пъзел
Замръзналото приключение на Ана
2048 бонбонени камъни
Бедното извънземно
Бонбонени загадки
Падащи думи
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Умни балончета
Замръзналото кралство Пъзел
Ерата на Япония
1001 арабски нощи
Мраморни топчета
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Сой Луна Пукане на кънки
Обратно в страната на бонбоните
Лош сладолед 2
Лош сладолед 3
Лош сладолед

Приказките на Тератос

Тератос е магическа страна, където живеят фантастични създания, но днес всичко се е променило. Зли чудовища, гоблини и зомбита са решили да завладеят Тератос. Защити твоите земи на всяка цена, като комбинираш елементите по вид в колона или ред и печелиш мана, с която можеш да изпълняваш магии.

Мишката за игра.

Приказките на Тератос е игра в категория Игри с комбиниране. Играта е играна 654 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020