Гласувай: 
 4.45 (5 гласа)
Хобо 2 Битка в затвора
Хобо 4 Тотална война
Хобо 3 Издирван
Три робота
Лапа лапа мяу
Яйца бойци
Драгон Бол Z Битка
Драконов юмрук 3D
Драконов юмрук
Хобо 7 Рая
Хобо 6 Ада
Хобо 5 Битка в космоса
Крале на битката
Ян Лонг бойци
Драконов юмрук 2
Супер скитник
Уан Пийс срещу Наруто
Драконов юмрук 3

Хобо

Бездомника Хобо си почива спокойно на сметището, когато един полицай го забелязва и му казва, че трябва да напусне. Хобо не е съгласен и започва люта битка срещу органите на реда, която ще се превърне в едно вълнуващо приключение. Използвай ударите с ръце и крака на Хобо и отключвай различни комбинации в процеса на играта. Победи всички провтиници в играта и оцелей до края.

Стрелките за движение,
A и S за удар.

Хобо е игра в категория Игри с Хобо. Играта е играна 1099 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020