7igri.com

Бойни

Супер скитник

Гласувай: 
 4.65 (5 гласа)
Хобо 2 Битка в затвора
Три робота
Хобо 7 Рая
Лапа лапа мяу
Ян Лонг бойци
Драконов юмрук 2
Драконов юмрук 3D
Хобо 6 Ада
Драконов юмрук
Хобо
Крале на битката
Хобо 4 Тотална война
Хобо 5 Битка в космоса
Яйца бойци
Драгон Бол Z Битка
Уан Пийс срещу Наруто
Хобо 3 Издирван
Драконов юмрук 3

Супер скитник

Приготви се за една голяма битка по улиците на града. Този скитник иска да срита всички противници и ние няма да му отнемем това удоволствие. Води скитника по улиците на града и победи всички противници със своите удари. Внимавай да не поемаш много удари и следи нивото на своя живот.

W, A, S и D за движение,
J и K за удар.

Супер скитник е игра в категория Бойни. Играта е играна 672 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020