7igri.com

Игри с вампири

Слънцето за вампира

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Слънцето за вампира 2
Физика на вампирите
Джаки вампира
Момче огън и момиче вода Горския храм
Гъмбол Кошмар в Елмор
Супер Марио Флаш
Квадратна птица
Кои са твоите най-добри Картун Нетуърк приятели
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Вампир вегетарианец
Академия за вампири
Хелоуин стрелец
Юникити спасява кралството
Ябълко и Луки Спаси котката
СпонджБоб съкровище
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Момче огън и момиче вода 2 Храма на светлината
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм

Слънцето за вампира

Играй с вампира и му помогни да сбъдне мечтата си и да види слънцето. Премини през препятсвията в замъка на магьосника и вземи ключовете за вратите във всяко едно от нивата на играта.

Използвай стрелките за движение.

Слънцето за вампира е игра в категория Игри с вампири. Играта е играна 582 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020