7igri.com

Логически

Преследване на шапка 2

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Преследване на шапка
Лош сладолед 2
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Лош сладолед 3
Опасният Хенри Престъпления във времето
Бонбонени загадки
Обратно в страната на бонбоните
Тролфейс приключение Ужас 2
Блок парти Геймърки
Умни балончета
Никелодеон блок парти
Римски пъзел
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
Черният котарак спасява Калинката
Зума с маите
Лош сладолед
Убийствен рикошет 4
Златен удар в мината

Преследване на шапка 2

Премахвай части от тялото на героя и ги използвай, за да преодолееш препятсвията до целта. Реши логическите задачи и стигни до мястото, където се намира шапката във всяко едно от нивата на играта.

Стрелките за движение,
space за откъсване на част от тялото,
стрелка надолу за взимане на парче.

Преследване на шапка 2 е игра в категория Логически. Играта е играна 308 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021