7igri.com

Игри с пирати

Пиратски битки 2

Гласувай: 
 3.65 (3 гласа)
Пиратски битки
Нахрани ни 7 Пирати
Моорун Пирати онлайн
Атака в блатото
Дракула Франкенщайн и Ко
Бен 10 Дуел на дупликатите
Убийствен рикошет 3
Тухли 2
Войни на тетрадка Космос
Сърцето на пирата
Забави и гръмни Пирати
Томб Райдър
Убийствен рикошет 4
Разруши замъка Нива
Убийствен рикошет 3 Нива
Убийствен рикошет 2
Коте с базука
Разруши замъка Приключения

Пиратски битки 2

Бъди безстрашен капитан на пиратски кораб и победи всички противникови кораби в моретата. Събирай съкровища и ги използвай за подобряване на твоя кораб. Изпълнявай вълнуващи куестове и стани най-свирепия пират на всички морета.

Стрелките за движение,
space за стрелба,
tab за смяна на оръжието,
Z, X или C за приемане на задача.

Пиратски битки 2 е игра в категория Игри с пирати. Играта е играна 975 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020