7igri.com

Извънземни игри

Извънземните бързат за вкъщи

Гласувай: 
 45 (5 гласа)
Бен 10 Дуел на дупликатите
Извънземен изследовател
Обратно на Земята
Бедното извънземно
Не идвам с мир
Юникити спасява кралството
Ябълко и Луки Спаси котката
СпонджБоб съкровище
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Извънземен транспортьор
Хобо 5 Битка в космоса
НЛО мания
Замрази ме
Момче огън и момиче вода Горския храм
Гъмбол Кошмар в Елмор
Супер Марио Флаш
Квадратна птица
Кои са твоите най-добри Картун Нетуърк приятели

Извънземните бързат за вкъщи

Извънземното се е отправило на пътешествие из галактиките, но за нещастие катастрофира на нашата планета. Помогни на извънземното да събере енергията на звездите и да стигне до своя космически кораб, за да се прибере бързо вкъщи.

Стрелките за движение,
X за смяна на формата.

Извънземните бързат за вкъщи е игра в категория Извънземни игри. Играта е играна 286 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020