7igri.com

Игри с коли

Турбо дрифт

Гласувай: 
 4.45 (12 гласа)
Дрифт надпревара 3D
Рискован дрифт 3D
Дрифт на червено 2
Луд камион
Нитро маниаци
4x4 футбол
Уийли 7 Детектив
Гризач на състезание
Ренегат състезание
Дрифт състезатели 3D
Дрифт състезатели 2
Дрифт състезатели
Уийли 8 Извънземни
Пътя на гангстера
Луди състезатели 2
Уийли 6 Приказка
Луди състезатели
Луд паркинг

Турбо дрифт

Управлявай своята кола в това турбо дрифт състезание и победи твоите противници. Карай колкото можеш по-бързо и стигни до финала.

Single player

Arrow keys to control the car,
space for drift.

Multiplayer

Player 1

Arrow keys to drive the car,
enter for drift.

Player 2

W, A, S and D to control the car,
space for drift.

Турбо дрифт е игра в категория Игри с коли. Играта е играна 608 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020