Гласувай: 
 4.25 (7 гласа)
Пътуването на калинката
Войната на буболечките 2
Войната на буболечките 3
Войната на буболечките
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Умни балончета
Замръзналото кралство Пъзел
Лош сладолед
Магически камъни 2
Магически камъни
Магически камъни 3
Скокове на сън
Бонбонени загадки
Лош сладолед 2
Лош сладолед 3
Римски пъзел
Опасният Хенри Престъпления във времето

Калинка

Калинката се е изгубила далеко от дома и иска да се прибере. Мести предметите по пътя, изяж малинките и избягвай враговете, за да стигнеш до флагчето.

Мишката за местене на обектите.

Калинка е игра в категория Игри с буболчеки. Играта е играна 393 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020