7igri.com

Зомби игри

Зомби подземие 2

Гласувай: 
 4.35 (8 гласа)
Зомби подземие
Зомби братя
Картонени глави За двама
Бомбата на любовта
Подземни зомбита
Агенция по защита от зомбита
Зомби без глава 2
Похода на зомбитата
Зомби без глава
Търкалящи се топки 2
Коте с базука
Кървавия Хари
Трябва ми мозък Нива
Растения срещу зомбита
Мозък на въже
Немъртво бягство
Търкалящи се топки
Търкалящи се топки 3

Зомби подземие 2

Подземие е пълно със зомбита и героите имат нужда от твоята помощ да стигнат невредими до изходната врата. За да отключиш изхода в играта, трябва първо да елиминираш всички зомбита.

Играч 1

Стрелките за движение.

Играч 2

W, A, S и D за движение.

Зомби подземие 2 е игра в категория Зомби игри. Играта е играна 562 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020