7igri.com

Игри със стрелба

Разруши замъка Приключения

Гласувай: 
 55 (5 гласа)
Разруши замъка Нива
Разруши замъка
Тухли 2
Разбий замъка 3
Тухли 2 Нива
Тухли 3
Бен 10 Дуел на дупликатите
Убийствен рикошет 3
Коте с базука
Разруши замъка 2 Нива
Разруши замъка 2
Тухли
Разбий замъка 2
Разбий замъка
Убийствен рикошет 4
Убийствен рикошет 3 Нива
Убийствен рикошет 2
Войни на тетрадка Космос

Разруши замъка Приключения

Жената на краля мисли, че той е слаб и мекушав, затова кралят е решил да и се докаже и да разруши няколко замъка. Стреляй с катапулта и разруши замъците, като не оставяш оцелели противници.

Мишката за стрелба.

Разруши замъка Приключения е игра в категория Игри със стрелба. Играта е играна 440 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020