7igri.com

Логически

Забави и гръмни Пирати

Гласувай: 
 35 (2 гласа)
Забави и гръмни Крале
Сърцето на пирата
Пиратски битки
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Лош сладолед 3
Римски пъзел
Калинката Разлики
Опасният Хенри Престъпления във времето
Пиратски битки 2
Нахрани ни 7 Пирати
Лош сладолед 2
Бонбонени загадки
Умни балончета
Замръзналото кралство Пъзел
Черният котарак спасява Калинката
Лош сладолед
Бонбони балончета

Забави и гръмни Пирати

Постави бомбите и елиминирай всички пирати с експлозиите. Използвай забавянето на времето, за да спреш бомбите във въздуха.

Мишката за поставяне на бомба,
space за забавяне на времето.

Забави и гръмни Пирати е игра в категория Логически. Играта е играна 345 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020