7igri.com

Зомби игри

Трябва ми мозък Нива

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Трябва ми мозък 2
Търкалящи се топки 2
Немъртво бягство
Зомби подземие 2
Зомби подземие
Подземни зомбита
Търкалящи се топки
Коте с базука
Зомби без глава 2
Трябва ми мозък
Търкалящи се топки 3
Растения срещу зомбита
Зомби братя
Агенция по защита от зомбита
Похода на зомбитата
Картонени глави За двама
Бомбата на любовта
Зомби без глава

Трябва ми мозък Нива

Привлечи вниманието на зомбита с мозъка и ги елиминирай, като ги накараш да паднат или ги застреляш.

Мишката за игра.

Трябва ми мозък Нива е игра в категория Зомби игри. Играта е играна 252 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020