7igri.com

Зомби игри

Търкалящи се топки 2

Гласувай: 
 3.65 (3 гласа)
Търкалящи се топки 3
Агенция по защита от зомбита
Похода на зомбитата
Картонени глави За двама
Зомби без глава
Зомби подземие 2
Зомби без глава 2
Растения срещу зомбита
Трябва ми мозък Нива
Търкалящи се топки
Кървавия Хари
Немъртво бягство
Коте с базука
Мозък на въже
Зомби подземие
Подземни зомбита
Бомбата на любовта
Зомби братя

Търкалящи се топки 2

Срежи веригите на топките и ги използвай, за да бутнеш всички зомбита от платформите.

Мишката за рязане на веригите.

Търкалящи се топки 2 е игра в категория Зомби игри. Играта е играна 451 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021