7igri.com

Аркадни

Зомби братя

Гласувай: 
 3.95 (18 гласа)
Зомби подземие 2
Търкалящи се топки 2
Немъртво бягство
Агенция по защита от зомбита
Похода на зомбитата
Картонени глави За двама
Бомбата на любовта
Зомби без глава
Кървавия Хари
Зомби подземие
Търкалящи се топки 3
Растения срещу зомбита
Подземни зомбита
Търкалящи се топки
Коте с базука
Зомби без глава 2
Мозък на въже
Трябва ми мозък Нива

Зомби братя

Зомби братята са в гората и искат да съберат малко гъби за вечеря. Помогни на всяко зомби да събере своите любими гъби и да намери пътя към отключената изходна врата.

Стрелките за движение на първото зомби,
W, A, S и D за движение на второто зомби.

Зомби братя е игра в категория Аркадни. Играта е играна 425 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020