7igri.com

Екшън

Нахрани ни 5

Гласувай: 
 4.65 (8 гласа)
Нахрани ни 7 Пирати
Нахрани ни 4
Нахрани ни 3
Нахрани ни
Моби Дик
Изяж рибите
Котки и риби 2 Бягство от цирка
Трикове с риба
Космическо приключение до Марс
Нахрани ни 6 Изгубения остров
Нахрани ни 4 Коледна версия
Нахрани ни 2
Котки и риби
Моби Дик 2
Рибарката
Нахрани ни Весел
Най-издирваният бандит
Цветни танкове

Нахрани ни 5

Играй с гладните пирани и ги нахрани с хората, които минават по водата. Събирай точки и ги използвай за купуване на подобрения в магазина на играта.

Use the mouse for control.

Нахрани ни 5 е игра в категория Екшън. Играта е играна 556 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020