топ игри
любими
играни

7igri.com

Игри с посочване и щракване

Приключения с Франк 4

Гласувай: 
 4.85 (8 гласа)
Приключения с Франк 2
Приключения с Франк 3
Шерлок Холмс 2
Адам и Ева 4
Адам и Ева Астронавт
Избягай от пекарната
Шерлок Холмс Убийство в магазина за чай
Котка фараон
Пълна луна
Приключения с Франк
Бягството на Катя
Тролфейс приключение Ужас 2
Тролфейс приключение Ужас
Снежен ден
Обратно на Земята
Робо тробо
Приключенията на енота
Злият камък

Приключения с Франк 4

Играй с Франк в неговите вълнуващи приключения и му помогни да изпълни задачите в играта.

Стрелките за движение,
мишката за взаимодействие с обектите в играта.

Приключения с Франк 4 е игра в категория Игри с посочване и щракване. Играта е играна 368 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020