7igri.com

РПГ игри

Драконово момче 2

Гласувай: 
 4.35 (10 гласа)
Драконово момче
Банда герои
Зарадвай маймунката Дракони
Бягството на Катя
Адам и Ева Давай
Мисия до Монте Макабре
Опасният Хенри Ден на опасност
Уондър на помощ
Избягай от пекарната
Демони под земята
Охлюва Боб 7 Фантастична история
Зарадвай маймунката Покер
Шерлок Холмс 2
Гъмбол Трофей предизвикателство
Принцеса Бътърфлай срещу Подземията на злото
Адам и Ева Астронавт
Снежен ден
Фермерът

Драконово момче 2

Играй с драконовото момче и му помогни да победи всички противници в неговите приключения. Играта може да се играе от един или от двама играчи едновременно.

Играч 1

Стрелките за движение,
мишката за атака.

Играч 2

W, A, S и D за движение,
J за атака.

I за инвентар,
T за умения,
P за група,
O за опции.

Драконово момче 2 е игра в категория РПГ игри. Играта е играна 661 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020