7igri.com

Игри със съдействие

Джим обича Мари

Гласувай: 
 4.35 (12 гласа)
Джим обича Мари 2
Зомби братя
Зомби подземие
Прибери овцете 2 Загубени в космоса
Фиъс и Мор
Друг живот 2
Магарето Шон
Хамали крадци
Огнен и леден елф
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Хамали крадци 2
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
Зомби подземие 2
Дино дом
Кучета в космоса 2
Кучета в космоса
Друг живот
Приказка с два цвята

Джим обича Мари

Играй с влюбените Джим и Мари и им помогни да се съберат. Премени препятсвията по пътя и събери всички сърца. Играта може да се играе от двама играчи на една клаувиетура.

W, A, S и D за движение на Джим,
стрелките за движение на Мари.

Джим обича Мари е игра в категория Игри със съдействие. Играта е играна 500 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020