7igri.com

Игри с танкове

Стоманена опасност

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Модерни танкове
Балистика
Боен град
Рoботите не могат да скачат
Правилият път
Томб Райдър
Виктор и Валентино Чудовища в килера
Удари заека
Разруши замъка Нива
Цветни танкове
Танкове
Три робота
ТНТ роботи
Преобръщане
Уинкс клуб Блумикс битка
Атака в блатото
Време за приключения гора
СпонджБоб война

Стоманена опасност

Управлявай робота танк и унищожи всички противници, които срещнеш по своя път в играта. Разрушавай стени и сандъци и събирай точки, с които можеш да подобриш уменията на твоя танк.

W, A, S и D за движение,
мишката за стрелба,
номерата за смяна на оръжието,
space за поставяне на мина.

Стоманена опасност е игра в категория Игри с танкове. Играта е играна 321 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020